Historie www.Carbidbus.nl

Historie www.carbidbus.nl

De website Carbidbus.nl is voor het eerst zichtbaar op 2 december 2004. De tijden op internet waren nog wat anders. Inloggen moest nog met een 28k modem via de telefoon en het uploaden van de website duurde een eeuwigheid. Ook het maken van een website was in die tijd geen kwestie van even knippen en plakken.

De website van Carbidbus draaide  in 2004 eerst op een host bij Tiscali. In 2005 werd de domeinnaam www.carbidbus.nl vastgelegd waar de website naar toe is verhuisd. Carbid was relatief onbekend en je moest goed zoeken om carbid ergens te kunnen kopen.

Toen in december 2005 de website geenstijl.nl de naam van carbidbus.nl  voor het eerst linkte ging de webserver van onze provider zo’n b

eetje in rook op door de vele bezoekjes die de website van www.carbidbus.nl kregen.

Op 23 september 2005 wordt de naam Klasse-A carbid voor het eerst zichtbaar op de website. Het carbid 

werd  toen ool al verkocht onder de handelsnaam Klasse-A carbid. De kwaliteitsaanduiding van het door carbidbus geimporteerde carbid en zijn verkopers.

 

De merknaam Klasse-A carbid is  later dermate populair geworden dat het eerder een soortnaam is geworden net als bijvoorbeeld asperine. Vele concurrenten gingen meeliften op de  merknaam van Carbidbus. U komt tegenwoordig vele varianten tegen met de naam A- kwaliteit of de  Klasse-A carbid van de naam klasse-A.

Er zijn zelfs  Trumpachtige verkopers die zich de merknaam weer toeeigenden als de eigen merknaam.

Minder fraai is het echter  dat partijen die carbid van Carbidbus betrekken nu worden neergezet als verkopers van carbid met inferieure chinese kwaliteit of zelfs het verkopen van chemisch restafval onder de noemer van carbid

Een vreemde gang van zaken omdat Carbidbus al sinds 1980 klasse-A carbid verkoopt en de  naam Klasse-A al voor het eerst zichtbaar wordt op internet op september 2005.